El recapte "Polinyà solidari" recull 2,4 tones d'aliments

Dimecres, 10 de juny de 2020

L'entitat polinyanenca, Adaic, va aportar 2,6 tones més provinents de diferents proveïdors d'aliments de la Zona Franca.

El rebost de Càritas Diocesiana de Polinyà, l’entitat que emmagatzema i gestiona els aliments per a repartir-los entre les famílies derivades des de serveis socials de l'Ajuntament, torna a estar ple gràcies a la solidaritat dels polinyanencs i polinyanenques que van donar 2,4 tones d'aliments durant el recapte "Polinyà solidari" que va tenir lloc entre el 25 i el 30 de maig. Aquesta iniciativa va comptar amb el suport del petit comerç del municipi que ha col·laborat activament en aquesta campanya. Aquesta iniciativa va sorgir arran de l'interès per col·laborar que nombrosos veïns i veïnes de Polinyà van manifestar a l'Ajuntament durant el confinament per tal de fer arribar aliments i altes productes de primera necessitat a aquelles famílies que estiguessin patint les conseqüències econòmiques de la Covid-19.

Adaic dona 2,6 tones d'aliments

L'ONG Adaic amb seu a Polinyà d'ajuda als immigrants del municipi i amb diversos projectes de cooperació en marxa, va aportar 2,6 tones més d'aliments al rebost de Càritas amb productes donats per empreses proveïdores de la Zona Franca de Barcelona i amb la col·laboració de l'ONG Conductors Solidaris. En total, doncs, el magatzem de Càritas s'ha omplert amb cinc tones d'aliments i productes d'higiene gràcies a la solidaritat de Polinyà. l l'Ajuntament vol fer arribar el seu agraïment a totes aquelles persones, entitats i comerços que hi han col·laborat i que han fet que el recapte d'aliments fos tot un èxit. 

Una setantena de persones a la xarxa de voluntariat de Polinyà

En el decurs del confinament per la pandèmia del coronavirus s’han produït situacions sobrevingudes per a moltes persones i han sorgit necessitat noves a les quals calia donar resposta ràpidament. En contrapartida, l'Ajuntament va rebre des dels primers dies del confinament diverses peticions individuals per a col·laborar en allò que fos necessari. Finalment, d'aquí va sorgir la xarxa de voluntariart formada per més de 70 persones que durant l'estat d'alarma han fet gestions de tot tipus, des de fer la compra a persones grans o llençar-los les escombraries perquè no haguessin de sortir al carrer, fins a col·laboracions amb l'Ajuntament per fer entrega de les mascaretes per a persones vulnerables a domicili o els lots de Sant Jordi als infants. 

 

Darrera actualització: 10.06.2020 | 12:56